Home Cel mai greu joc din lume Cel mai mare vapor din lume - Oasis of the Seas
Cel mai mare vapor din lume - Oasis of the Seas PDF Imprimare Email
Cel mai greu joc din lume
Scris de punk17er   
Marţi, 01 Iunie 2010 07:05

In decembrie 2009 a avut loc lansarea la apa a celui mai mare vapor de croaziera construit vreodata, care este de cinci ori mai mare decat Titanicul. Aflat in constructie de acum 4 ani, vaporul va sfida recesiunea, mai ales daca ne gandim ca banii dati pentru constructorul din Finlanda au fost imprumutati.

Compania care detine vaporul a investit aproape 950 de milioane de euro in acesta, fiind cel mai lung, cel mai inalt, spatios, si costisitor din lume. Cuprinde 18 punti, are o lungime de 360 de metri, o latime de 47 de metri si o inaltime de 65 de metri, deasupra nivelului de plutire.

Exista multi sceptici care declara ca vaporul va fi prea aglomerat si cu preturi prea mari, astfel oamenii simtindu-se prea "ingramaditi". O alta caracteristica a vaporului, este de a crea impresia ca esti in Las Vegas.

Dotari de lux cu care vasul a fost intesat printre care un parc in aer liber cu tot ce este nevoie, de la copaci pana la gradini etajate si o zona de promenada in care e este si un carusel.
Un bazin olimpic care se preschimba in arena pentru cei care vor sa-i priveasca pe cei care sar la trambulina. Pe langa acestea mai exista si un casino incapator, numeroase restaurante,  si un teatru.

O diferenta intre navele de pana acum si aceasta este ca isi gazuieste pasagerii in camere care sunt pozitionate pe imprejurul ambarcatiunii si nu in interiorul ei. Numarul total de pasageri care vor putea fi acceptati la bord va fi de  6.296 plus echipajul de 2.165 de membri.

Ultima actualizare în Marţi, 01 Iunie 2010 08:32
 

Sondaje

Cat de des citesti evenimente si stiri?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com