Home Cel mai greu joc din lume Cel mai mare sarpe de pe glob
Cel mai mare sarpe de pe glob PDF Imprimare Email
Cel mai greu joc din lume
Scris de punk17er   
Luni, 31 Mai 2010 09:43

Dupa un timp indelung de 23 de ani in care au facut cercetari si expeditii pe 3 dintre continentele Pamantului,  Mike Warner, cu o varsta respectabila de 73 de ani si fiul de 44 de ani Greg, au efectuat o calatorie cu adevarat indrazneata in mijlocul Amazonului peruvian pentru a confirma faptul ca exista si traieste un sarpe anaconda urias care vietuieste prin aceste locuri.

Asa cum este denumita de localnici "boa cel negru" sau Yacumama (mama apelor) a fost fotografiat de cei doi irlandezi, despre care se mai spune acolo ca ar avea 40 de metri lungime si doi metri diametru.

Cu toate ca ideea de serpi anaconda uriasi a intrat de curand in tarile occidentale, ca articol de fictiune de senzatie mai degraba, marturiile intalnirilor cu Yacumama sunt extrem de numeroase in acea zona, pentru localnici nici nu mai punandu-se problema pentru existenta lui.

Revoltati de cele auzite, Mike si Greg au organizat aceasta expeditie timp de 12 zile pe lungul fluviului Amazon, pentru a-l gasi si despre care tot localnicii spun ca poate inghite apa pentru ca apoi sa lanseze un jet puternic spre maimutele din copaci, pentru a le dobori si apoi sa le manance.
Exploratorii declara ca au adunat dovezi semnificative de 700 de fotografii dupa ce au facut o sortare, cinci ore de filmare ce trebuiesc analizate in detaliu. Va dura mai mult timp pana se vora analiza materialele, dar la prima vedere, se confirma deja ca sarpele exista si isi face drum prin jungla, doborand copaci si sapand santuri de doi metri.

Mike si Greg au dezvaluit aceste descoperiri guvernului peruvian, celor de la National Geographic si Universitatea Queens din Belfast. Dupa ce se vor analiza materialele, cei doi au spus entuziasmati ca vor sa revina in jungla pentru a scana cu o camera termica zona, cu aceasta ocazie sperand sa aduca si o echipa speciala de filmare cu ei.

Ultima actualizare în Joi, 03 Iunie 2010 08:01
 

Sondaje

Cat de des citesti evenimente si stiri?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com